O NAMA

Orjentisani ka budućnosti

Izgradnja znači zaobići prepreke koje su pred nama

KOPLETNA PONUDA –  BAUMANN je kompletan ponuđač građevinkse opreme i usluga, koji svakom klijentu i za svaki projekat nudi odgovarajuće rešenje. Deo ovog rešenja predstavljaju usluge inženjeringa. One su ključ za uspeh klijenta i njihovih projekta – i razlog, zašto je BAUMANN Vaš cenjeni partner, upravo kada se radi o složenim projektima.

01

Sistemi skela

Moderni sistemi skela za svaku primenu u građevini. Fasadna, modulska, pokretna, noseća i armiračka skela kao i zaštitni krovovi.

 

 

02

Sistemska oplata

Sistemske oplate za sve vrste betonskih radova – zidna oplata, oplata za ploče, oplata za stubove, noseće skele, drveni nosači – žute grede, vodootporni šper, podupirači.

03

Kanalna oplata - podgrade

SBH kanlana oplata „Made in Germany“- kompletna ponuda  brzih, aluminijumskih, lakih čeličnih do dvostrukih kliznih oplata za velike dubine i široke iskope.

04

Građevinska oprema

Mobilne ograde, sigurnosne ograde, city ograde i magacinski kontejneri.

 

 

“Mi oblikujemo naše zgrade, nakon toga one oblikuju nas.”

Winston Churchill

Sećanje na prošlost

Osnovan 2005

Za 17 godina  postijanja BAUMANN je postao jedan od glavnih igrača na tržištu građevinskih oplata, skela i opreme. Menadžment je učinio blisku vezu između internog i eksternog rasta ključnom za razvoj preduzeća, uvek težeći da se očuva i podrži ljudski resurs iz kojeg proizilaze osnovne vrednosti preduzeća.

Pomoći ćemo Vam na svakom koraku

Internacionalizacija, digitalizacija i izmenjeni procesi rada određuju budućnost naše industrije. Stalni prenos znanja i usluga su stoga važni strateški alati za podršku našim klijentima širom sveta.

Šta Vam je potrebno?

Dosledno razmišljanje na svim poljima

BAUMANN je povezan jasnom strategijom zasnovanom na tome da rešenja proizvoda budu još intuitivnija i fleksibilnija. Od celokupnog procesa na gradilištu do tehničkih detalja proizvoda. 

Inovativnost

Pojam inovacija uvek uključuje dve komponente: Prva komponenta je inovacija proizvoda, procesa ili usluge. Međutim, inovaciju karakteriše i druga komponenta. Ova druga komponenta je uspeh na tržištu. Tek kada se proizvod, proces ili usluga uspešno plasira na tržište, to se pojavljuje kao prava inovacija. Kupac je za nas od centralnog značaja za odlučivanje da li izum postaje inovacija.

Kvalitet

Šta podrazumevamo pod kvalitetom? Za naše kupce nije važan samo kvalitet naših proizvoda, već i obrada narudžbi do postprodajne usluge. Koliko brzo odgovaramo na vaše upite, koliko tačno dostavljamo, kako se bavimo vašim pritužbama? Svi ovi aspekti zajedno se izražavaju u vašem zadovoljstvu. A zadovoljni kupci su naš cilj.

Blizina kupcu

Centralni magacin u Dobanovcima udaljen 1km od E70 autoputa omogućuje brzu dostavu na najfrekventnija gradilišta u Beogradu i Novom Sadu.

Profesionalnost

Naši dobro obučeni zaposleni i efikasna oprema za rukovanje obezbeđuju visoku produktivnost i standarde kvaliteta u skladu sa ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.
„Možete sanjati, stvarati, dizajnirati i izgraditi najdivnije mesto na svetu. Ali potrebni su ljudi da ostvare san.”
Walt Disney

POTREBNA VAM JE OPREMA?

Pivljanina Baje 11
11000 Beograd
Srbija
Tel: 011 3670161

© All rights reserved

Web design by BAUMANN