ZAŠTITNE OGRADE

Mobilne ograde

HERAS logo

INTERNACIONALNI LIDER ZA PRIVREMENA BEZBEDNOSNA REŠENJA

Osnovna misija kompanije HERAS je da doprinese bezbednom radnom i životnom okruženju na privremenim lokacijama. Kompanija HERAS je prva dizajnirala i napravila mobilne ograde za gradilišta još davne 1966 godine. HERAS danas proizvodi po jednu mobilnu ogradu na svakih 20 sekundi, odnosno 2.000.000 komada godišnje što je čini svetskim liderom u domenu mobilnih ograda. Svi HERAS proizvodi su u skladu sa CE sertifikovani i u skaldu su sa evropskim zakonima i normama

HERAS Mobilna ograda

HERAS Mobilne ograde

HERAS Mobila ograda 1

M300

Heras M 300 – mobilna ograda

Heras mobilna ograda M 300 predstavlja dobar odnos cene i kvaliteta. Ovaj panel je najčešći izbor za privremeno ograđivanje gradilišta i manje zahtevnih manifestacija.

Mobilna ograda M 300 predstavlja najbolje i najekonomičnije rešenje za privremeno ograđivanje prostora. Ima odličan balans cene i kvaliteta koji omogućava laku i čestu manipulaciju, odnosno premeštanje ograde, a da ne preti opasnost od loma ili krivljenja.

HERAS Mobilna ograda Cityfence 3

HERAS Mobilne ograde - Cityfence

Mobilna ograda za gradilišta

Cityfence M800

Heras M 800 – Prijateljska mera za blokiranje pogleda

Upotreba zatvorene (netransparentne) mobilne ograde doprinosi opštoj bezbednosti i sprečava krađu i neovlašćene radnje. Takođe, ove zatvorene ograde su povoljnije i trajnije od drveta, dok ostavljaju estetski uredniji i pregledniji pogled. Gradilišta sa urednim i jasnim izgledom doprinose pozitivnom imidžu kompanije i povećavaju motivaciju zaposlenih.

Činjenica onemogućavanja pogleda na gradilište sprečava krađu Vaših vrednih materijala i opreme. Dodatna bezbednosna mera je što je poboljšan protok saobraćaja obezbeđivanjem dodatne bezbednosti kako učesnicima u saobraćaju, tako i radnicima na gradilištu. Rizik od rasipanja prašine ili izlivanja drugih materijala je takođe minimalizovan. Finalno, ne ostavlja se sumnja o činjenici da je Vaše gradilište bezbedno ograđeno.

HERAS mobilne ograde Combifence 3

HERAS Mobilne ograde - Combifence

HERAS Combifence 01

Combifence M825

HERAS M 825Prijatno sakriven od spoljašnjih pogleda.


Zbog veoma uske mreže na zavarene mrežaste panele je veoma teško penjati se. Za ovu ogradu se ne mogu pričvrstiti bicikli. Combi Citifence se može proizvesti u vašoj firmi ili opštinskim bojama. Da bi ograda Combi Citi Fence bila još prijatnija, ograda se može opremiti i panelima za raspoloženje. Slike na ovim panelima omogućavaju da se ograda uklopi u okolinu, dajući joj prijateljskiju sliku. Standardno ili po meri.

HERAS mobilne barijere 01

Mobilne ograde - barijere

HERAS Mobilne ograde

Barijere M125

HERAS M125 – Napravite distancu pomoću barijera za pešake
Sigurnosna barijera se koristi na lokacijama gde se mnogo ljudi mora držati na odstojanju. Maksimalni razmak između šipki je 100 mm, što čini ogradu prihvatljivom za decu i životinje. Samozaključujuća kuka omogućava lako sklapanje bez dodatne opreme. Štaviše, podizanje sigurnosne barijere sa linije ograde je nemoguće. Robusna sigurnosna barijera ima metalnu ploču na kojoj možete postaviti vaše reklame. Ova sigurnosna barijera duguje svoju robusnost svojim snažnim stopama, dvostrukom sistemu za spajanje kuka i ušica i pocinkovanom proizvodnom metodu. Snažan okvir obezbeđuje da se ograda ne savija kada gledaoci stanu na nju.

POTREBNA VAM JE OPREMA?

Pivljanina Baje 11
11000 Beograd
Srbija
Tel: 011 3670161

© All rights reserved

Web design by BAUMANN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.