SISTEMI SKELA ALTRAD PLETTAC I BAUMANN

Maksimalna sigurnost i brzina?

KVALITET MADE IN GERMANY – PRODAJA RAMOVSKE SKELE – ZAKUP RAMOVSKE SKELE

Decenijama inovativne tehnike i kontinuirani razvoj svih sistema skela određuju proces rada. Nudimo vam bezbedne, fleksibilne sisteme skela za sve vaše zahteve i razne usluge. U našoj ponudi je: ramovska skela, fasadna skela, modulska skela, pokretna skela, noseća skela, zaštitni krovovi.

Brzomontažne fasadne skele
Noseće skele
Modularne skele
Prostorne skele
Industrijske skele
Zaštitni krovovi
Previous slide
Next slide

Vaš partner za sve sisteme skela

Od fasadnih skela do modularnih sistema – PLETTAC ima savršene proizvode za vaše zahteve. Sa našim proizvodnim pogonom ALTRAD PLETTAC PRODUCTION garantujemo: „Made by ALTRAD PLETTAC“ znači „Proizvedeno u Nemačkoj“.

Skele su bile i čine osnovu za realizaciju arhitektonskih vizija i snova.

Gradilište se retko viđa bez skela. Od jednostavnih fasadnih skela, složenih modularnih skela, stepeništa, pokretne skele ili funkcionalnog krova za zaštitu od vremenskih prilika; u svojoj raznolikosti, moderne skele olakšavaju ne samo rad, već i pružaju dodatnu sigurnost i fleksibilnost za nove izazove. Inovativna sistemska rešenja i individualne usluge nastaju u direktnoj interakciji sa našim klijentima u cilju postavljanja standarda za specijalizovana rešenja i velike projekte.

PLETTAC skele su najvišeg kvaliteta i preciznosti u proizvodnji.

Prilikom razvoja novih sistema skela, posebno se fokusiramo na potrebe naših kupaca koji kupuju nove skele ili iznajmljuju polovnu. Za njih, skele moraju biti lake i praktične za rukovanje u svakodnevnoj upotrebi. Oni su ti koji u početku sklapaju delove skele – ramove, gazišta, podešavajuće stope, zaštitne ograde, rešetkaste nosače, spojnice, platformske stepenice, konzole, dijagonale i mnoge druge odvojive komponente – u složenu strukturu, a zatim ih ponovo demontiraju.

PLETTAC Made in germany

Proizvodni pogon ALTRAD Plettac Production GmbH, koristi samo odabrane materijale koji skelama obezbeđuju dug vek trajanja zbog svog izuzetno visokog kvaliteta. PLETTAC skele ispunjavaju stroge standarde i zakone Evropske unije. Oni su u skladu sa zahtevima DIN EN 12810/12811 za sistemske skele i odobreni su od strane nemačkog instituta za građevinsku tehnologiju.

Profesionalnost stvara poverenje

Naši prodajni inženjeri će vas posavetovati lično, na licu mesta. Bilo da kupujete skele ili iznajmljujete polovne jedinice, PLETTAC je pravi partner. Radujemo se vašem upitu.
„Arhitektura naše budućnosti ne samo da nije dovršena,

nego su skele tek postavljene.

George Lamming

POTREBNA VAM JE OPREMA?

Pivljanina Baje 11
11000 Beograd
Srbija
Tel: 011 3670161

© All rights reserved

Web design by BAUMANN